Viaconcept

logo Viaconcept - concepting > nieuwe ideeën

Viaconcept, bouwer van complete concepten

De website van het Margaretha Consort is gebouwd door Viaconcept. Oude muziek, verpakt in een moderne website, net zoals het Consort zelf. Viaconcept houdt van klassiek. We kunnen daar echt van genieten, maar als het – wél met behoud van authenticiteit – wordt verpakt in een moderne jas, dan spreekt het ons extra aan. Dan past het bij onze manier van denken en functioneren.

Viaconcept gebruikt graag de modernste middelen om een doel te halen of een boodschap te verpakken. We zetten onze ruime ervaring graag in om tips te geven over de producten en diensten, omdat die altijd aangescherpt kunnen worden. We leven in een tijd waarin iedereen kritisch is. Het is aan ons en onze klanten om daar aan te voldoen. Met een compleet concept dat aanspreekt.

Iedereen die het Margaretha Consort kent, weet dat het Consort er uitstekend in slaagt om aan de wensen van kritische luisteraars te voldoen. Het is een Consort naar ons hart. We dragen het Consort een warm hart toe en hopen dat het haar doelstelling waar blijft maken; het geven van hoogwaardige concerten.

Viaconcept
Rik Huisman en Sjoerd Lautenbach

viaconcept.nl


Geplaatst in: Sponsoren
Klik op een categorie om meer berichten te bekijken