Theo Fokkema | Penningmeester

Van huis uit ben ik zeer nauw betrokken met de klassieke muziek. Mijn vader trad op als kerkorganist en ook thuis begeleidde hij op het harmonium de zang van ons als 10 kinderen.

Zelf heb ik ook altijd gemusiceerd bij diverse muziekverenigingen in het noorden van het land. Maar tot op de dag van vandaag blijft het orgel het meest trekken. Thuis speel ik op amateurniveau op een pracht van een huisorgel.

Mijn werkzame leven heb ik bij de Rabobank doorgebracht. Ik heb altijd in de cijfers gezeten. En deze cijfers zijn ook van grote invloed geweest binnen mijn sociale leven waarbij het penningmeesterschap bij kerk en vereniging altijd een grote rol heeft gespeeld.

Inmiddels ben ik gepensioneerd en heb ik tijd voor … weer cijfers.  Het is bijzonder dat nu het Margaretha Consort daar ook deel van uitmaakt omdat dit ook weer klassieke muziek betreft, nog veel breder dan hetgeen ons thuis is bijgebracht.
Margaretha Consort levert een bijdrage van hele mooie muziek die van toegevoegde
waarde is.
Ik beveel u van harte aan het Margaretha Consort eens te gaan te beluisteren op welke manier dan, kom naar een concert of koop een cd!

Theo Fokkema
Administrateur.


Geplaatst in: Bestuur en ondersteunend team, Ensemble
Klik op een categorie om meer berichten te bekijken