Vrijwilligers

← Terug naar overzicht -

vrijwilliger1Het Margaretha Consort zou niet kunnen bestaan zonder de inzet van vele vrijwilligers. Wij zijn dankbaar voor de mensen die posters ophangen, flyers uitdelen, programmaboekjes maken, kaartjes verkopen, reserveringen bijhouden, koffie en wijn schenken, bloemen uitdelen, koorbankjes timmeren, grafische vormgeving verzorgen, vertalingen maken, eten koken en nog veel meer!

Zou je ook wel eens iets willen doen voor het Margaretha Consort? Wij kunnen altijd mensen gebruiken. Meld je aan bij maritbroekroelofs@margarethaconsort.nl en dan zoeken we iets dat bij je past!

Ook hebben we een aantal concrete vrijwilligersvacatures:

  • Penningmeester/administrateur/boekhouder. Op dit moment is het zo dat de taken van de penningmeester (beheren van de kas en de bankrekeningen van het Margaretha Consort, bijhouden van de financiële administratie, financiële afhandeling van de projecten, de boekhouding, belastingaangifte en het jaarverslag) verdeeld zijn over twee mensen.  En eigenlijk zouden we daar heel goed een derde persoon bij kunnen gebruiken, mede om de taken behapbaar te houden. Het Margaretha Consort is weliswaar een kleine stichting maar het is wel zaak om alles netjes in orde te hebben. Dus ben je bedreven op bovenstaande gebieden en wil je je wel als vrijwilliger inzetten voor het Margaretha Consort, meld je dan aan! Het zal dan een kwestie worden van taken (her)verdelen zodat het je ongeveer twee uur per week kost.
  • Websitebeheerder. De nieuwe website van het Margaretha Consort ziet er prachtig uit maar moet regelmatig worden bijgehouden met nieuwe concerten of ander nieuws. Op dit moment beheert artistiek leider Marit Broekroelofs de site maar een echte webmaster die het leuk vindt om de site tiptop te houden en daar twee uurtjes per week in wil steken zouden we met open armen ontvangen …
  • Iemand die handig is met video’s. Het Margaretha Consort heeft nog uren videomateriaal liggen van vorige concerten. Dat materiaal zou eigenlijk eens moeten worden uitgezocht en op onze site of op Youtube geplaatst moeten worden. Ben je handig met knip- en plakwerk, ondertitels etc. en vind je het leuk om dat voor het Margaretha Consort te doen, meld je dan aan …!

Uiteraard krijg je als vrijwilliger voor elk concert een vrijkaartje 🙂

vrijwilliger