Vrijwilligers

Het Margaretha Consort zou niet kunnen bestaan zonder de inzet van vele vrijwilligers. Wij zijn dankbaar voor de mensen die posters ophangen, flyers uitdelen, programmaboekjes maken, kaartjes verkopen, reserveringen bijhouden, koffie en wijn schenken, bloemen uitdelen, koorbankjes timmeren, grafische vormgeving verzorgen, vertalingen maken, eten koken en nog veel meer!

Zou je ook wel eens iets willen doen voor het Margaretha Consort? Wij kunnen altijd mensen gebruiken. Meld je aan bij maritbroekroelofs@margarethaconsort.nl en dan zoeken we iets dat bij je past!

Ook hebben we een aantal concrete vrijwilligersvacatures:

  • Websitebeheerder. De website van het Margaretha Consort ziet er prachtig uit maar moet regelmatig worden bijgehouden met nieuwe concerten of ander nieuws. Op dit moment beheert artistiek leider Marit Broekroelofs de site maar een echte webmaster die het leuk vindt om de site tiptop te houden en daar twee uurtjes per week in wil steken zouden we met open armen ontvangen …
  • Iemand die handig is met video’s. Het Margaretha Consort heeft nog uren videomateriaal liggen van vorige concerten. Dat materiaal zou eigenlijk eens moeten worden uitgezocht en op onze site of op Youtube geplaatst moeten worden. Ben je handig met knip- en plakwerk, ondertitels etc. en vind je het leuk om dat voor het Margaretha Consort te doen, meld je dan aan …!
Chefs de cuisine
vrijwilliger