De Zandtovenaar in Den Dolder

de zandtovenaar

TOVEREN MET ZAND

Gooien en strooien met zand waarbij op betoverende wijze allerlei tekeningen verschijnen … Op zondagmiddag 18 oktober a.s. komt Zandtovenaar Gert van der Vijver, bekend van TV (o.a. the Passion), naar Assen.  In combinatie met muziek van Bach wordt dit een magisch schouwspel van licht en donker, waarin u zult ervaren hoe fascinerend en indrukwekkend zand kan zijn.

Bach schreef muziek voor iedereen. Zijn teksten gaan over levensvragen van u en mij. En de muzikale symboliek die hij  gebruikt om het verhaal te vertellen wordt prachtig verbeeld door de Zandtovenaar tot een uitgebreide muzikale zandtransformatie. Hoewel het geen speciaal kinderprogramma is zijn kinderen wel hartelijk welkom. Tot 14 jaar is de toegang gratis.

Het Margaretha Consort is een klein, internationaal oude muziek ensemble. Het fijne timbre van de spelers en de vakbekwame solisten staan garant voor een prachtige interpretatie van de muziek van Bach. Op het programma staan solocantates voor sopraan en bas, aangevuld met een Triosonate in G-groot en enkele delen uit Die Kunst der Fuge. Solisten zijn Marjon Strijk – sopraan en Lisandro Abadie – bas.

Zondag 18 oktober, aanvang 15.30 uur (kerk open 15.00 uur)
Maria Christinakerk – Dolderseweg 123, Den Dolder
Entree: € 20,- in de voorverkoop / € 22,50 aan de kassa
Studentenpas € 5,-
Kinderen tot 14 jaar gratis
Kaarten: www.margarethaconsort.nl


Geplaatst in: Nieuws
Klik op een categorie om meer berichten te bekijken